Scrisoare de la Barza

Draga mea Roxana,


Am trecut si in acest an pe la tine de ziua ta doar ca sa te vad. Ce mare si frumoasa te-ai facut!!! Parca si acum imi aduc aminte de tine cand erai doar un ghemotoc mic si roz, dragalasa foc, o scumpete. Ma bucur enorm ca ti-ai pastrat si dupa 25 de ani farmecul unui copil nou nascut.
Vreau sa sti ca eu nu te-am uitat, pentru mine ocupi un loc aparte in inima mea. Ai fost cel mai dulce copil si, odata cu trecerea aniilor, ma bucur ca te-ai transformat in cea mai dulce fetita.
Desi nu m-ai vazut, sa sti ca eu in fiecare an de ziua ta am trecut pe la tine, te-am sarutat pe frunte si m-am rugat pentru tine. Tu zambeai si te intorceai pe cealalta parte crezand ca totul e numai un vis. Ai cel mai frumos zambet pe care l-am vazut vreo data. De fiecare data cand zambesti cerul se lumineaza.
Chiar daca nu ma vezi sa sti ca eu mereu am vegheat asupra ta. Am vazut cum ai crescut, m-am bucurat cand ai facut primi pasi si m-ai facut sa fiu fericita cand mi-a zis Ionut ca ti-e dor de mine.
Am auzit ca anul viitor de ziua ta vei veni sa ma vizitezi. Abia astept. Aici la noi este foarte frumos si toti vizitatorii nostri se transforma in copii, dar doar in perioada in care stau aici.
Am fost sa ii viztez si pe pariintii tai. Sunt niste oameni minunati si te iubesc enorm. Ma bucur ca i-am cunoscut. Au avut mereu grija de tine si vor avea si de acum incolo. Sa nu te indepartezi niciodata de ei si sa ii ierti atunci cand mai gresesc, asa cum si ei te-au iertat pe tine. Multumeste-le ca au avut grija de tine pana acum si sa fi sigura ca vor avea si de acum incolo. Ei sunt oamenii care te-au calauzit in viata si care au avut grija ca sa devi minunata fata care esti azi.
Am vazut ca ai si prieteni minunati. E foarte important in viata sa ai prieteni care sa te ajute atunci cand iti e mai greu si sa fie alaturi de tine in momentele de cumpana. Ai primit multe flori, de la prieteni si cunoscuti, asta inseamna ca oamenii te iubesc, ca esti o persoana buna si ca cei din jurul tau tin la tine.
A aparut o persoana noua in viata ta, Ionut. Ma bucur ca in sfarsit nu mai spui ca esti “un copil trist”. Sa sti ca el te iubeste cu adevarat si va face tot ce ii sta in putinta ca sa te faca fericita. Chiar daca uneori mai spune tampenii sa sti ca sentimentele lui pentru tine sunt adevarate si puternice. Sa nu lasi niciodata ceva sa intervina intre voi. Sunt sigura ca impreuna veti trece peste toate problemele si obstacolele care vor aparea in viata voastra.
In incheiere vreau sa iti spun ca eu te iubesc si ca voi veghea in continuare asupra ta. Sunt sigura ca vei lua mereu deciziile cele mai bune. In sufletul meu vei ramane mereu acel copilas micut, cu ochii verzi, care mi-a luminat ziua acum 25 de ani.
P.S. Sunt sigura ca intr-o zi unul din copiii mei vor veni si ei la tine ca sa te faca sa fi fericita asa cum au fost parintii tai acum 25 de ani cand i-am vizitat eu pentru prima data.


La Multi Ani!!! A ta barza!!!

10 comentarii:

  1. Ce faaaain!Ce idee super ai avut cu scrisoarea asta!Excelent!

    RăspundețiȘtergere
  2. crystinutza_003@yahoo.com23 septembrie 2009 la 07:13

    foarte frumoasa scrisoarea mai ionut...multa bafta cu noua ta prietena si sa aveti grija de voi sunt eu cristina,fata lui mirela prefac

    RăspundețiȘtergere
  3. cristina fata lui mirela24 septembrie 2009 la 06:03

    de ce e viata uneori asa dura cu unii?cu mn cel putin e ft dura...mie frica sa nu pierd si cealalta per draga tata:(.....ai grija de persoana iubita...

    RăspundețiȘtergere
  4. ma ionuca...de ce nu scoti tu o care?....din blog nu faci bani...dar din caree...;)...te pupa shefu tau.....tare.."scrisorea"

    RăspundețiȘtergere
  5. lexi...suferi de sefie vai de capul tau patrat invata romaneste iti citesti vreodata comentaru pe care il scrii oh doamne mare gradina domnului ...multi prosti se ascund in ea

    RăspundețiȘtergere
  6. Super tare scrisoarea, poate ti-ai gresit cariera :)
    "Anonimule" nimeni nu e perfect, daca ar fi sa fim asa rautaciosi cu toti care gresesc am fi niste oameni rai, chiar si tu ai gresit, sunt convinsa de asta. Daca ai ceva personal cu el spune-i lui, nu va certati pe blogul altuia. Nu stiu cine esti, dar comentarile ar fi trebuit sa fie despre cu totul altceva.
    Ionut de unde-ti vin ideile astea? Astept urmatoarea "poveste".

    RăspundețiȘtergere
  7. da da da (*_*) foarte frumos !! Asta-i fratemiu $$$ $$$ >> :* <<

    RăspundețiȘtergere
  8. Miky este mai sus bineinteles k nu mai are alt frate ;)):)) $$$

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Ionut, nu pot sa nu ma opresc sa scriu cateva cuvinte....pe mine acest textulet m-a impresionat cu adevarat.Zic textulet pentru ca consider ca ai putea lua in serios propunerile de mai sus referitoare la o carte. Oricum in urma citirii rezulta ca esti o peroana deosebit de sensibila si educata, ai punctulaizat in cateva randuri ceea ce multi reusesc sa acumuleze dupa ani de experienta -respectul fata de latul sentimental si emotional al tuturor lucrurilor din intreaga viata umana-.Daca imi este permis cred ca fata de care te-ai indragostit este privilegiata asa cum sunt toti cei pentru care tu esti un amic.Cu prietenie Ramona Gherca.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu. nu pot face copi atunci nu pot sa am copii

    RăspundețiȘtergere